21 Ocak 2014 Salı

En ucuz tv sehpası

Bütün ürünlere uygun olan Sonorous tv sehpası sitemi, tam bir görüş açısı ele geçirmek için yatay ve dikey olarak ayarlanabilir. Güvenlik kilit sistemi, televizyonun kımıldamamasını ve ayarlanmış pozisyonunun bozulmamasını sağlar. Sert tekerlek sistemi, döşemeyi çizmeden ve zarar vermeden bir mobilyayı suskunca taşımak için tasarlanmıştır.
Kablo gizleme sistemi, bütün irtibat kablolarını gizleme ve tertip etme imkanı verir. Bu şekilde temiz, kablosuz ve estetik bir görüş alanı yaratır. Rafların arkasına bağlanan LCD çubuklar sayesinde camın görünüşünü güzelleştiren ışık sistemleri, isteğe bağlı olarak kullanılabilir.
Suskun duruş teknolojisi, çekmece kapanırken son mertebede kapanış hızını düşürür ve çekmecenin yavaş ve suskun kapanmasını sağlar. CD/DVD depolama birimi, göze batma kaygısı yaratmadan CD ve DVD’lerin bir düzen için yerleştirilmesine imkan sağlar.
Hane büro mobilyaları: Çalışma odasında kullanılabilecek, dolap, masa ve raf sistemleridir. Bunlar, dolabı ile beraber masa, tek başına masa veya duvara kurulacak şekilde tasarlanmış masalardır. Ayrı olarak tekli ve ikili olmak üzere tasarlanmış raflar bulunmaktadır.
Duvara monte oturumlar: Değişik televizyon ekran boyutlarına ve kullanılan malzemelere bağlı olarak tasarlanmış askı modülleridir. Bunlar her türlü ihtiyacı karşılamak üzere, sabit, eğimli, hareketli veya süper ince duvar askılarıdır. Ayrı olarak tavan askıları kablo kanalları ve çeşitli duvar rafları vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder