21 Ocak 2014 Salı

Tv Sehpası modelleri

Müşterilerin beğenileri çok farklıdır. Bu yüzden Sonorous, müşterilerine değişik modeller arasından, kendi şahsi tarzlarına uygun bir dizayn yaratma fırsatı tanır. Zira malzeme ve renklerin uygun birleşimi, kendini gösterecek ve müşteriyi hoşnut edecek bir tasarım imkanı verecektir.
Ürünleri yıllardır zevkle alınan bir şirket olarak bunları garanti etmek de bir sorumluluktur. Konu kalite ve işçilik olunca Sonorous vasatinin üzerindedir ve sıkı kalite standartları, TUV’ün test ve kalite şartları ile beraber, tüm ürünleri için olası olan en yüksek kalite garantisini verir.


Sonorous’un ürünleri, kullanım kolaylığı, işe yaraması ve güvenlik kaideleri dikkate alınarak tasarlanmıştır. Sonorous tv sehpası sayısız özellikleri ile hayat daha kolaylaşacaktır. Bütün Sonorous standl’leri kuvvetli alüminyum kolonlar kullanılarak yapılır. Ürünlerde paslanmaz metal kullanılır ve üzerleri parmak izi ve kirlere karşı görünmez bir tabaka ile kaplanır.
Ürünlerde, güvenlik emeliyle, kırılmalara karşı normal camlara göre 5 kat daha fazla dayanıklı sertleştirilmiş cam kullanılır. Şayet üzerine aşırı yük biner ve cam kırılırsa çok küçük parçalara dağılır. Bu camlar Avrupa standartlarına uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder